Betaalmogelijkheden

Betaal mogelijkheden

Betalen op onze webshop gaat via Icepay, deze service bied jou een gegarandeerde veilige betaling.
Je kunt bij ons kiezen uit de meest gebruikte opties namelijk: iDEAL, Bancontact Mister Cash, vooruit betalen, of achteraf betalen.
Je ontvangt na je bestelling van ons direct een overzicht met de bestelde artikelen, een factuur en een bericht wanneer je jouw artikelen thuis mag verwachten.

iDEAL.
Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact Mister Cash
Deze betaalmethode is bij uitstek geschikt voor onze Belgische klanten.

Vooruit betalen: 
Deze betaalmethode bied de gelegenheid om na ontvangst van de factuur het bedrag op onze rekening over te schrijven. Direct na ontvangst van de betaling sturen wij de bestelde artikelen af. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de vorderingen.

Achteraf betalen: 
Met achteraf betalen ontvangt je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur.
Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden.
Tijdens de beoordeling van de aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid.
In geval van goedkeuring is jouw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening.

Je ontvangt vervolgens namens Billink de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van de betaling.”